Workshop ChatGPT

Bouke van den Berg

Deze workshop is voor zowel mensen die nieuw zijn met ChatGPT als mensen die er al mee hebben gewerkt. De workshop begint met een introductie tot 'Large Language Models' - de techniek achter ChatGPT. Daarin bespreek ik hoe zo'n 'LLM' tot een antwoord komt, maar ook wat de beperkingen en valkuilen ervan zijn, zoals 'hallucinaties'. Ook gaan we samen aan de slag met het schrijven van sterke prompts om teksten te krijgen die qua kwaliteit aan je verwachting voldoen. De 'output' beoordelen we: geloven we ChatGPT op zijn woord of valt ons zaken op waaraan gewerkt moet worden? En zijn er manieren om tot een nog beter antwoord te komen? Een ander onderdeel is het vinden van manieren om door ChatGPT geschreven teksten te herkennen. Ik besluit de workshop door meer te vertellen over mijn visie op kunstmatige intelligentie en hoe 'wij' er in de creatieve sector tegenaan kijken.

Datum/tijd
do 11:00 t/m 12:30
do 15:30 t/m 17:00
Locatie
Mundial
Voertaal
Nederlandstalig
Engelstalig
Gedeeltelijk Engelstalig
Type
  • Aantrekkelijk en betekenisvol onderwijs

Ik ben Bouke van den Berg, 34 jaar en Head of Content bij ACT.agency. Dit is een reclamebureau uit Amsterdam dat werkt voor merken als T-Mobile, Tele2, Ben, Nationale-Nederlanden, Lassie en Hiltermann Lease.

Als Head of Content ben ik verantwoordelijk voor alle teksten die we opleveren aan onze klanten. Voldoet deze tekst aan de wens van onze klant? Past de 'tone of voice' bij het bedrijf? En gaat deze tekst ervoor zorgen dat de website van de klant beter vindbaar is via zoekmachines? Alles wat we voorstellen aan onze klanten is met data onderbouwd. En alles wat we hebben opgeleverd meten en rapporteren we aan de klant.

In elke fase van ons proces van contentcreatie zetten we steeds vaker kunstmatige intelligentie in. Om teksten sneller te schrijven, maar vooral ook om betere copy op te leveren. En al helemaal om tot invalshoeken en 'talking points' te komen die we anders zouden missen. Dit helpt ons om creatiever sterker werk te maken voor onze klanten.

Een initiatief van NUOVO Scholen