Tarotlezingen met Astrogier

Rogier Boers

Tarot is een spiegel en een adviseur. Aan de hand van het leggen van kaarten kan op verrassende wijze een nieuw licht worden geworpen op vraagstukken of inzichten in situaties worden verkregen. Elke kaart staat voor een stadium van persoonlijke ontwikkeling of een archetypisch concept.

Datum/tijd
wo 13:30 t/m 17:00
do 13:30 t/m 17:00
Locatie
Op het veld
Voertaal
Nederlandstalig
Engelstalig
Gedeeltelijk Engelstalig
Type
  • Ontspanning

Onderzoek de betekenis van de getrokken kaarten en de gebruikte symboliek. Laat je verrassen door nieuwe inzichten en perspectieven. Verken verborgen beweegredenen en diepe structuren.

Rogier "Astrogier" Boers is doorgaans docent wiskunde op X11. Op het festival verruilt hij formules en getallen voor kaarten en mystiek.

Astrogier legt net zo gemakkelijk patronen in tarotleggingen bloot als in de meetkunde. De grote arcana hebben net zo weinig geheimen als de algebra. Tijdens dit festival staat hij klaar om jullie tarotleggingen te geven en een glimlach op je gezicht te toveren, maar ook om je te ontroeren met diepere inzichten. Hij beheerst namelijk niet alleen de alchemie van getallen, maar ook die van zielenroerselen en onbewuste drijfveren.

Dus kom langs, stel je vragen, en laten we samen ontdekken wat de kaarten ons te vertellen hebben. Wees voorbereid op magische transformaties en soms ook confronterende onthullingen.

Een initiatief van NUOVO Scholen