Stoelmassage

Charlie

Om niet alleen geest, maar ook lichaam te ontspannen kun je even rustig 15 minuten neerploffen voor een stoelmassage.

Datum/tijd
wo 10:00 t/m 17:00
do 10:00 t/m 17:00
Locatie
Op het veld
Voertaal
Nederlandstalig
Engelstalig
Gedeeltelijk Engelstalig
Type
  • Ontspanning
Het verhaal van The Chairmen at Work

Wie zijn The Chairmen at Work?

Wij zetten ons in voor een fit en vitaal werkend Nederland, met masseurs en coaches die blind of slechtziend zijn. The Chairmen at Work biedt mensen met een visuele beperking een platform om te kunnen doen waar ze goed in zijn én energie en voldoening uit halen: het geven van kwalitatief hoogwaardige stoel- en sportmassages en het verzorgen van diverse andere diensten op het gebied van vitaliteit. Wij zorgen dat onze professionele, getalenteerde en enthousiaste Chairmen aan het werk kunnen in het bedrijfsleven en geven ze de kans om hun talenten als stoel- en sportmasseur en/of coach te laten zien op de werkvloer. Zij leveren zo een bijdrage aan vitaliteit met als resultaat: energieke medewerkers, minder ziekteverzuim en veel positieve aandacht voor jouw medewerkers.

 

The Chairmen at Work helpt mensen met een visuele beperking daarnaast om zichzelf te ontwikkelen, onder andere door het verzorgen van coaching en opleiding. Wij zorgen dus niet alleen voor werk, maar we helpen onze masseurs óók om zelfstandig te functioneren en onafhankelijk te zijn van sociale wet- en regelgeving. Zelfverzekerd en onafhankelijk werk kunnen doen waar je passie en talent ligt; dat inspireert en geeft veel voldoening!

Onze masseurs en coaches geven een fris, nieuw perspectief en leren hoe te focussen op mogelijkheden en niet op beperkingen.

 

Graag wijs ik jullie ook op ons verhaal, waarin wij in het kort uitleggen waar The Chairmen at Work voor staat en wat wij doen om bedrijven te inspireren om mee te doen aan de inclusieve samenleving van morgen!

Een initiatief van NUOVO Scholen