A Positive mind with Virtual Reality

Edwin van der Scheer

Net als bij topsporters is het voor medewerkers essentieel om regelmatig “bij te tanken”. Dat klinkt logisch, maar in een wereld waarin de werkdruk in het Nederlandse bedrijfsleven de komende jaren eerder toe dan afneemt, blijkt dit voor veel medewerkers uitdagend. Maar hoe ontspan je het beste wanneer dat nodig is? Hoe ga je met stress om? En hoe kun jij stress in jouw voordeel laten werken?

Datum/tijd
do 13:00 t/m 17:00
Locatie
Op het veld
Voertaal
Nederlandstalig
Engelstalig
Gedeeltelijk Engelstalig
Type
  • Persoonlijk leiderschap

Tijdens deze sessie leren de deelnemers over hun eigen stresssysteem en wordt de stress mindset getraind. Daarnaast wordt er aangeleerd om stress positief te gebruiken. Het herkennen van stress is een belangrijk onderdeel van stressmanagement, want zelfs positieve stress zal, indien langdurig, veranderen in stress die uw gezondheid aantast.

Edwin van der Scheer heeft zijn studie afgerond in bewegingswetenschappen en Arbeid & Organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Sinds 2006 richt hij zich op het verbeteren van organisaties op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Momenteel bekleedt Edwin de functie van gedragsveranderexpert, waarbij hij een actieve rol speelt in het ontwikkelen van content die gericht is op het positief veranderen van gedrag van werkend Nederland.

Een initiatief van NUOVO Scholen