NUOVO Visiespel

Nadia Daoudi

Hoe denk jij over de toekomst van het onderwijs? Waar zouden we naar toe kunnen bewegen en wat is daarvoor nodig? Het visiespel is een makkelijke tool om in gesprek te gaan over verschillende onderwijsthema's en om zonder oordeel met elkaar te verkennen wat de verschillende standpunten van de deelnemers zijn. Elke ronde sluit je af met een advies aan het bestuur of de schoolleiding. Vandaag spelen we het met elkaar en kijken we naar de toekomst voor NUOVO in het algemeen.

Datum/tijd
do 11:00 t/m 12:30
do 13:30 t/m 15:00
Locatie
North Sea Jazz
Voertaal
Nederlandstalig
Engelstalig
Gedeeltelijk Engelstalig
Type
  • Een waarderend leer- en werkklimaat

Het spel is ook heel goed te spelen op je eigen school met ouders, leerlingen, medewerkers en externen en wordt  aangepast aan de voor de school/ het bestuur belangrijke thema's.

Ik ben al ruim 25 jaar werkzaam in het onderwijs in verschillende rollen. De afgelopen jaren heb ik mij voor NUOVO bezig gehouden met projecten op het gebied van onderwijsvernieuwing en innovatie. Nu doe ik dit volledig voor Bureau de Bedoeling; een waarden gedreven adviesbureau in de publieke sector.

Wij maken samen met onze opdrachtgevers een betere toekomst voor jongeren door onze inzet op vraagstukken over samenwerking, onderzoek, ontwikkeling, verandering, toekomst en opvolging.

Een initiatief van NUOVO Scholen