Dat maakt nieuwsgierig!

Ilse Boersma

Nieuwsgierig zijn of je ergens over verwonderen is de andere kant van ‘iets vinden’. En hoewel er op een gewone werkdag misschien minder uitnodigingen worden gedaan om je te verwonderen, is het toch belangrijk om dat te doen. Nieuwsgierig zijn kan een aanjager nieuwe oplossingen én nieuwe informatie op de werkvloer. Als het lukt om je nieuwsgierigheid de vrije loop te laten en plaats te maken voor nuance en twijfel, ontstaat er ruimte voor leren ‘on the job’ en vernieuwing!

Datum/tijd
wo 11:00 t/m 12:30
wo 13:30 t/m 15:00
Locatie
Soenda
Voertaal
Nederlandstalig
Engelstalig
Gedeeltelijk Engelstalig
Type
  • Het kind als uitgangspunt, niet het systeem

Tijdens deze workshop gaan we onze nieuwsgierigheid prikkelen en ga je het experiment aan om anders te kijken! Ook zullen we onderzoeken wat helpend is om nieuwsgierig te blijven! Inmiddels nieuwsgierig geworden? Sluit dan aan bij deze workshop!

Ilse werkt als adviseur & loopbaancoach bij Kessels en Smit, The Learning Company. Ze werkt vanuit een nieuwsgierige & onderzoekende houding en raakt daardoor veelal verwonderd door alles wat ze ziet & hoort. Ze begeleid graag individuen en teams bij processen waar bestaande kaders mogen schuiven en mensen durven kijken vanuit andere perspectieven. 

Een initiatief van NUOVO Scholen