AdemWijzer

Jeroen Kuiper

Wat heeft ademen nu met stress te maken? Om dit te begrijpen is het belangrijk dat je beseft dat de ademhaling autonoom (vanzelf) wordt aangestuurd. Ademen gaat vanzelf. Als we niet bewust ademen, wordt de ademhaling gestuurd door het ademhalingscentrum. Het ademhalingscentrum zorgt voor afstemming van de ademhaling op de behoefte van het lichaam. Deze workshop is voor iedereen die de kracht van de ademhaling wil ontdekken. Voor iedereen die effectieve technieken wil leren voor een gezonder, krachtiger en gelukkiger leven.

Datum/tijd
wo 13:30 t/m 15:00
wo 15:30 t/m 17:00
Locatie
Into the Great Wide Open
Voertaal
Nederlandstalig
Engelstalig
Gedeeltelijk Engelstalig
Type
  • Persoonlijk leiderschap

De wereld verandert snel, verander je mee of kijk je weg. Een sterk team navigeert door elke storm. Nederland is chronisch in stress. Ruim 1,3 miljoen (thuis)werkende Nederlanders heeft burn-out klachten, wat zich onder andere uit in een kort lontje, hyperventilatie, vermoeidheid, hoofdpijn, onzekerheid en angst. 40% van werkend Nederland valt eens in zijn leven uit met een burn-out. Het lijkt wel of de wereld steeds sneller draait. Je laat je opjagen door de maatschappij, dat is ook niet zo gek, het nu ben je allang kwijt en het gaat allang niet meer over leven, je.

Jeroen brengt diepte in je leven, met zijn MicroMovements schiet ter plekke de energie omhoog, verbeterd de (sport) prestatie en verhoog je de algehele vitaliteit van lijf en bedrijf. Grijp deze unieke kans. De workshop is opgebouwd uit verschillende opleidingen en ervaringen voor jou!

Jeroen heeft geruime ervaring opgedaan binnen defensie, hij is nog steeds actief als inspirator en human performance trainer binnen de Koninklijke Marine. ´´Bij de Marine leerde ik dat een goede voorbereiding het belangrijkste is van de reis, train as you fight!’’. Jeroen transformeerde zichzelf hij is ervaring deskundig en was heer en meester in destructieve gewoonten, door schade en schande werd hij wijs en maskers vielen af. Ontmaskeren is daarom ook één van zijn vaste items in zijn methode.

De methode is kort, krachtig en zeer effectief. Grip op je ademhaling is grip op je leven. Als personal trainer is hij altijd opzoek naar de oorzaak van de oorzaak, binnen zijn natuurlijkmentaal is hij transformationeel coach, inspirator, adem specialist en Wim Hof instructeur. De juiste dosering van stress werkt als brandstof, te veel stress is vernietigend. Jeroen laat je deze dag de balans op maken.

 

Een initiatief van NUOVO Scholen