Over het festival

Vier redenen om Buitengoed NUOVO te organiseren

  1. Met plezier en goede moed het nieuwe schooljaar beginnen
  2. Collega’s van de eigen school én andere scholen ontmoeten om persoonlijke en gezamenlijke wensen te ambities bespreken
  3. Inhoudelijk inspireren en voeden op onderwerpen die samenhangen met het NPO en de schoolprogramma’s die hieruit naar voren gekomen zijn
  4. Op bestuursniveau met en van elkaar leren als het gaat om slimme aanpakken, mooie ideeën en betekenisvolle ervaringen in relatie tot toekomstbestendig onderwijs

Opvang 0-4 jaar

De jongste kinderen op Buitengoed (0-4 jaar) kun je met een gerust hart achterlaten bij de kinderleiders van kinderopvang De Blokkendoos. Je kind hoeft zich niet te vervelen, want zij organiseren volop leuke activiteiten: denk aan kleuren, tekenen, plakken, (groeps-)spelletjes, verkleden, zingen, dansen en muziek maken. Voor luiers, drinken (Roosvicee etc., babyvoeding en fruithapjes wordt gezorgd. Je kunt zelf een lunch meegeven voor je kind(eren). Groentehapjes kunnen worden opgewarmd.

BSO 4-14 jaar

De kinderen vanaf 4 jaar zijn op Buitengoed in de veilige handen van Kids Lodge. Hun enthousiaste instructeurs hebben weer een leuk en spectaculair programma voor de kinderen voorbereid. Meld je je kinderen aan voor de BSO? Dan blijven zij gedurende de dag(en) bij de caravans van Kids Lodge en volgen zij het BSO-programma, bestaande uit toffe activiteiten als bumperballen, een stuntworkshop, knutselen en parkour op de camping. De kinderen komen onder begeleiding van een pedagogisch medewerker van Kids Lodge.

Kinderen krijgen een NUOVO Kids shirtje aan zodat zichtbaar is dat zij bij de BSO horen te zijn. Zij krijgen bij de BSO drinken, fruit, lunch en een (groenten)snackje. Let op: als je kind geen zwemdiploma heeft, is het verplicht hem/haar aan te melden voor de opvang zodat we toezicht kunnen garanderen. Heeft je kind een zwemdiploma? Dan is het niet verplicht om hem/haar aan te melden bij de BSO.

Eten en drinken

Want ook dat hoort natuurlijk bij een festival! Gedurende het festival word je verzorgd door lokale restaurants en cateraars. Wat kan je zoal verwachten? Kijk hieronder wie onze cateraars waren in 2023:

De Veldkeuken zorgde voor de ontbijtjes

Voor speciale koffies in de ochtend werd gezorgd de Koffiefiets

De Vegitalian verzorgde samen met Shouf Foodtruck de lunch op woensdag 16 augustus 2023

De Keuken van Thijs deed datzelfde samen met Juuls Hummus op donderdag 17 augustus 2023

Tussendoor konden we genieten van brouwsels van de Smoothiefiets

Het diner op woensdag 16 augustus werd verzorgd door:

Op donderdag 17 augustus had je keuze uit:

Heb je er ook al zin in? We zien elkaar weer op 21 en 22 augustus 2024!

 

 

Locatie

Het festival vindt plaats op Buitengoed de Boomgaard in Bunnik

Goed verborgen achter hoge dennenbomen ligt het best bewaarde geheim van Utrecht. Op Buitengoed de Boomgaard beleef je het ultieme buitengevoel: vrijheid, ruimte en eindeloos veel mogelijkheden voor een actieve buitendag, heerlijke vakantie of niet alledaags event.

Op deze unieke centraal gelegen autoluwe plek genieten kampeerders, citytrippers en dagjesmensen van de frisse lucht & de prachtige omgeving. Terwijl de kinderen ravotten bij de speelvijver en slingeren als Tarzan over het water, heb je alle tijd voor jezelf & elkaar. Behoefte aan stads vertier? Dan ben je in een half uur met de fiets of een paar minuten met auto of trein in Utrecht.

Onze nostalgische boomgaard is een sfeervolle en fijne plek om je vakantie door te brengen of een barbecue te organiseren. Veel kan & mag! Jij, je familie, vrienden & relaties heten wij van harte welkom waar je Buitengoed kan overnachten, Buitengoed vieren en Buitengoed spelen.

Buitengoed de Boomgaard
Parallelweg 9
3981 HG Bunnik (Utrecht)
0031(0)30-6563896 (telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:00 uur en op zondag tussen 10:00 en 12:30)
welkom@buitengoeddeboomgaard.nl

Een initiatief van NUOVO Scholen