Over het festival

Vier redenen om Buitengoed NUOVO te organiseren

  1. Met plezier en goede moed het nieuwe schooljaar beginnen
  2. Collega’s van de eigen school én andere scholen ontmoeten om persoonlijke en gezamenlijke wensen te ambities bespreken
  3. Inhoudelijk inspireren en voeden op onderwerpen die samenhangen met het NPO en de schoolprogramma’s die hieruit naar voren gekomen zijn
  4. Op bestuursniveau met en van elkaar leren als het gaat om slimme aanpakken, mooie ideeën en betekenisvolle ervaringen in relatie tot toekomstbestendig onderwijs

Opvang

Voor onze eigen kinderen zal er twee dagen opvang worden georganiseerd. Er zijn drie groepen: een groep tot en met drie jaar, een groep van drie tot zes jaar zonder zwemdiploma en een oudere groep met zwemdiploma. De jongste kinderen worden opgevangen door zelfstandige pedagogisch medewerkers, de oudere kinderen hebben de afgelopen jaren een programma gevolgd van de op het terrein aanwezige Kids Lodge. Zodra het opvangprogramma voor 2023 bekend is, laten we het hier weten op de site.

Eten en drinken

Want ook dat hoort natuurlijk bij een festival! Gedurende het festival word je verzorgd door lokale restaurants en cateraars. Wat kan je zoal verwachten?

De Veldkeuken zorgt voor de ontbijtjes

Voor speciale koffies in de ochtend wordt gezorgd de Koffiefiets

De Vegitalian verzorgt samen met Shouf Foodtruck de lunch op woensdag 16 augustus

De Keuken van Thijs doet datzelfde samen met Juuls Hummus op donderdag 17 augustus

Tussendoor kunnen we genieten van brouwsels van de Smoothiefiets

Het diner op woensdag 16 augustus wordt verzorgd door:

Op donderdag 17 augustus heb je keuze uit:

Heb je er ook al zin in? Tot heel snel!

 

 

Locatie

Het festival vindt plaats op Buitengoed de Boomgaard in Bunnik

Goed verborgen achter hoge dennenbomen ligt het best bewaarde geheim van Utrecht. Op Buitengoed de Boomgaard beleef je het ultieme buitengevoel: vrijheid, ruimte en eindeloos veel mogelijkheden voor een actieve buitendag, heerlijke vakantie of niet alledaags event.

Op deze unieke centraal gelegen autoluwe plek genieten kampeerders, citytrippers en dagjesmensen van de frisse lucht & de prachtige omgeving. Terwijl de kinderen ravotten bij de speelvijver en slingeren als Tarzan over het water, heb je alle tijd voor jezelf & elkaar. Behoefte aan stads vertier? Dan ben je in een half uur met de fiets of een paar minuten met auto of trein in Utrecht.

Onze nostalgische boomgaard is een sfeervolle en fijne plek om je vakantie door te brengen of een barbecue te organiseren. Veel kan & mag! Jij, je familie, vrienden & relaties heten wij van harte welkom waar je Buitengoed kan overnachten, Buitengoed vieren en Buitengoed spelen.

Buitengoed de Boomgaard
Parallelweg 9
3981 HG Bunnik (Utrecht)
0031(0)30-6563896 (telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:00 uur en op zondag tussen 10:00 en 12:30)
welkom@buitengoeddeboomgaard.nl

Een initiatief van NUOVO Scholen